- ماهی سفید
- رستوران غذای گیلانی بارکو
- جوجه مخصوص لونگی
- ماهی قزل آلا
- مخلفات مخصوص گیلانی
- جوجه کباب مخصوص
- جو
- میرزا قاسمی
- کباب گیلکی
- تخم شربتی
- مخلفات مخصوص گیلانی
- خاکشییر با بیدمشک و نسترن
- دلضعفه
- سالاد مخصوص
- کته ته دیگی گیلانی
- باقالا قاتوق
- انار بیج گیلانی
- اکبر جوجه
- کباب ترش
- کباب ترش
- رستوران گیلانی
گالری رستوران بارکو
در بارکو غذاها به صورت محلی درون گمج (ظرف سنتی شمالی) پخت و سرو میشوند که ظاهر زیبایی دارد. سبزی محلی، گردو و انار به عنوان عناصر اصلی آشپزی شمالی در اکثر غذاها استفاده می شوند.
انار را میگذازند در آفتاب خشک شود و پس از آن، آن را آسیاب می کنند و از پودر آن در بسیاری از غذاها مانند مرغ ترش و فسنجان و ماهی و اردک شکم پر استفاده می شود.