طرز تهیه شامی رودباری رستوران گیلانی بارکو + ویدیو و دستور پخت

فهرست مطالب

بدون شک تا به حال طعم غذای شامی ساده و یا انواع آن را چشیده اید، اما شامی رودباری چیز دیگری است. شامی رودباری یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین غذا های استان گیلان است که با استفاده از یک دستور غذایی خاص تهیه می شود. تفاوت آشکار و ویژه ای که میان این شامی با دیگر انواع شامی وجود دارد، استفاده از سبزیجات خاص و معطر در طبخ آن است. این غذای خوشمزه به کتلت یا دیگر غذا هایی که با گوشت چرخ کرده طبخ می شوند، شباهت دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه شامی رودباری را به شما آموزش دهیم. این دستور توسط سرآشپز رستوران بارکوفود تهیه شده است.

شامی رودباری مخصوصشامی رودباری مخصوص

مواد لازم برای تهیه شامی رودباری برای 5 نفر

برای تهیه شامی رودباری مجلسی و رستورانی به مواد زیر نیاز داریم:

نکته: توجه کنید که اگر می خواهید این غذا را برای تعداد بیشتری نفرات تهیه کنید، باید مواد اولیه را به نسبت معین افزایش دهید و اگر می خواهید برای تعداد کمتری از افراد تهیه کنید، باید مواد اولیه را به نسبت معین کاهش دهید.

مقالات مرتبط
غذاهای شمالی با مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *