غذاهای گیلانی

طرز پخت ترش واش با گوشت به روش شمالی ها ترش واش در کنار پلوی کته‌ای، ...
380,000
تومان
طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت تکه‌ای برای تهیه خورشت فسنجان با گوشت ت...
399,000
تومان
مواد لازم برای شامی رودباری گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم پیاز بزرگ: ...
395,000
تومان
مراحل پخت اناربیج  پخت اناربیج نیازمند صبر و دقت است، اما نتیجه نهایی...
390,000
تومان
مرغ لونگی یا همان مرغ شکم پر یکی از غذاهای سنتی و اصیل شمال ایران، به‌...
690,000
تومان
اکبر جوجه لذیذ و ساده اما خوش‌عطر و طعم که اصل آن به شهر گلوگاه در است...
390,000
تومان
باقلاقاتق معمولاً با برنج کته، سیر تازه و ماهی سرو می‌شود. اگر به دنبا...
200,000
تومان
ترش تره یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که با ترکیب منحصربه‌فرد سبزیجا...
200,000
تومان
مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی سنتی (برای ۴ نفر) اگر قصد دارید یک می...
195,000
تومان