درباره ما
رستوران گیلکی بارکو از نظر تنوع منو در نوع خود کم نظیر است.
در بارکو غذاها به صورت محلی درون گمج (ظرف سنتی شمالی) پخت و سرو میشوند که ظاهر زیبایی دارد.
سبزی محلی، گردو و انار به عنوان عناصر اصلی آشپزی شمالی در اکثر غذاها وجود دارد.
در رستوران بارکو ۹%مالیات بر ارزش افزوده گرفته نمیشود و قیمتها دارای تاییدیهی اتحادیه اصناف بوده ومربوط به سال ۹۸ است.
منوی بارکو از اکبر جوجه معروف گرفته تا انواع ماهی شمالی، مثل ماهی سفید و قزلآلا، میرزا قاسمی (با بادمجان کبابی)، کباب ترش، مرغ ترش ،کته کبابی ، باقلاقاتوق و اشپل شور (خاویار ماهی سفید) ، ماهی شکم پر ، شامی رودباری ، جوجه لونگی و همینطور انواع پیش غذاهای شمالی را شامل میشود
از نظر مشتریان ، بارکو رستورانی زیبا در غرب تهران است.
با هدف حفظ معماری کهن استان گیلان در طراحی و دیزاین فضای سالن از آیتم ها و تزیینات شمالی استفاده کرده است.
از صندلی ها تا ظروف غذاخوری و حس و حال فضای سالن رستوران ، به هر چه که بنگرید تداعی گرِ شمالِ ایران است
در این دوران کرونایی که سلامت شما عزیزان مهمترین ملاک ما در بارکو است :
در رستوران گیلکی بارکو از جدیدترین سیستم طبخ خورشت استفاده میشود.
خورشتها پس از طبخ داخل ظروف مخصوص در ماکرو بصورت تک پرسی نگهداری و در هنگام سرو داخل ظروف سفالی مخصوصِ غذای گیلانی بنام گَمَج قرارمی گیرد ودر ماکروفر داغ وضدعفونی میشود
یعنی کمترین دخالت انسانی در مراحل طبخ
بارکو دارای سالن اختصاصی باظرفیت ۳۵نفر که برای تولد و جشن بالای ۱۰نفر ورودی گرفته میشود
برای دیدن منوی غذاها و پیش غذاها و همچنین نوشیدنیهای رستوران گیلکی بارکو میتونین از اینجا وارد صفحه منوها شوید.